TomBrebis752.jpg?width=1024&height=753

Tommette de Brebis

Iako Tommette de Brebis potiče sa male farme u Pirinejima, ovaj sir završava svoje zrenje u Savoji, u francuskim Alpima. Tamo, u pećinama za zrenje, kolut mladog Tommette de Brebis sira se više puta okreće, četka i prati sve dok ne postigne zadovoljavajuću zrelost. sign

Karakteristike Tomet de Brobi sira.

Proizveden od 100% svežeg ovčijeg mleka.

Proizveden od 100% svežeg ovčijeg mleka.

Ovo je polutvrdi, punomasni sir.

Ovo je polutvrdi, punomasni sir.

Vreme zrenja ovog sira je 2 meseca.

Vreme zrenja ovog sira je 2 meseca.

Gipke teksture i izrazito mlečne arome.

Gipke teksture i izrazito mlečne arome.

Ovaj sir najbolje ide u paru sa bogatim belim vinima, ali i sa crvenim Merlot vinima!


Uz sezonsko voće i povrće, ili kao dodatak jelima, daće veoma prepoznatljiv ukus vašim specijalitetima.



DOĐI I PROBAJ

Prodavnica:

Kalenić pijaca, lokal 222, Beograd

Uto – Ned, 8:00 – 16:00

TC Delta City, prizemlje, Novi Beograd

Pon – Ned, 10:00 – 22:00

Društvene mreže